Nacházíte se: Hypoteční banka Mladá Boleslav
project-57.jpeg

Hypoteční banka Mladá Boleslav

Rekonstrukce pobočky v Mladé Boleslavi. Cílem bylo zlepšení komfortu klientů i zaměstnanců a zároveň navození pocitu domova, tj. konceptu, který byl předtím vyzkoušen na pobočce Budějovická. Rozmístění pracovišť zůstalo podobné, prostory však byly transparentně odděleny skleněnými příčkami, které umožňují opětovné spojení pomocí velkých posuvných dveří. Jednotlivá pracoviště pak mají aspekty spíše domácích pracoven s květinami, závěsy, obrazy a podobně. Vstupní zóna byla díky tzv. japonským žaluziím a pomocí spíše domácího sedacího nábytku proměněna v obývací pokoj. Byl také využity lokální aspekty - automobilismus a samotné město ve formě obrazů a velké akustické fototapety s leteckým snímkem centra Mladé Boleslavi.

 

autor návrhu a projektu: Ing. arch. Jan Izák

realizace: 01/2015